Ce spun clientii

Va multumesc frumos!

De asemenea, as dori sa va multumesc pentru munca minunata pe care o faceti!

Faina proaspat macinata, curata este incomparabila cu cea din magazine:

  • Aluatul de paine iese legat si creste superb (cu faina din magazin iesea lipicios si crestea mult mai putin), iar painea coapta nu iese sfaramicioasa ca cea facuta cu faina de la raft

  • Painea are un gust… divin

  • Maiaua are o cu totul si cu totul alta textura si o alta mireasma. O hranesc cu faina integrala si iese densa si miroase atat de frumos, a paine. In schimb cu faina de la raft iesea ca un terci si mirosea prea tare a acru

  • De asemenea, am crezut ca am intoleranta la gluten. Ei bine, se pare ca organismul meu nu tolereaza faina din comert, care numai faina nutritiva nu mai este si este si stropita cu diverse substante pentru a nu mucegai. Am testat tipurile de faina, alternativ, si a fost evident ca faina din comert imi face rau.

Inca o data, va multumesc pentru ca acordati atentie calitatii!

Cu stima,

Iulia Marascu

Brasov


   Multumesc!

Painea de la Claudia ne este deja cunoscuta prin intermediul Nod Verde. Pe cat de cunoscuta, pe atat de indragita 😉
Am facut deja comanda pe site si am impartit faina si malai la toate vecinele :)) Aveam nevoie de produse cat mai repede, dar pachetul a ajuns mai repede decat as fi ajuns eu sa o cumpar de undeva :)) Multumim tare fain. Cum se termina stocul pe palier, revenim cu o comanda.
Spor la macinat si o saptamana usoara sa aveti!

Louana David

Cluj


     De ce este painea asta cu suflet, asa cum bine o numesc eu, asa de buna?! Pentru ca ceva se intampla, atragi niste energii, niste oameni cu acelasi suflet mare, planetele se aliniaza altfel parca doar pentru tine. Trebuie sa mentionez acesti oameni si evenimente care m-au influentat pe mine profund in activitatea de brutarita: am inceput cu site-ul Codru de paine a lui Codruta Popa, care efectiv prin fiecare poveste scrisa acolo mi-a transmis viral microbul painii artizanale, o bijuterie acest site; mai apoi am descoperit site-ul moara cu pietre al unui om minunat Adrian Vlad, caruia ii multumesc pentru o asa ideea geniala, cand astazi totul este tehnologizat, dansul s-a gandit sa se dea un pas inapoi si sa reinventeze moara de altadata si sa vina in atentia celor care vor o paine adevarata cu faina lui sanatoasa si nu in cele din urma, deocamdata, minunata brutarita Claudia Crisan care detine Brutaria Claudia din Cluj, pentru intalnirea atat de bogata in arome, veselie si informatii mai mult decat utile pentru mine. Va multumesc dragilor, la fel cum le multumesc si celor care ma solicita! 😘😘😘

Drutu Dinuta

Brasov


 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *