Ce spun clientii

Va multumesc frumos!

De asemenea, as dori sa va multumesc pentru munca minunata pe care o faceti!

Faina proaspat macinata, curata este incomparabila cu cea din magazine:

  • Aluatul de paine iese legat si creste superb (cu faina din magazin iesea lipicios si crestea mult mai putin), iar painea coapta nu iese sfaramicioasa ca cea facuta cu faina de la raft

  • Painea are un gust… divin

  • Maiaua are o cu totul si cu totul alta textura si o alta mireasma. O hranesc cu faina integrala si iese densa si miroase atat de frumos, a paine. In schimb cu faina de la raft iesea ca un terci si mirosea prea tare a acru

  • De asemenea, am crezut ca am intoleranta la gluten. Ei bine, se pare ca organismul meu nu tolereaza faina din comert, care numai faina nutritiva nu mai este si este si stropita cu diverse substante pentru a nu mucegai. Am testat tipurile de faina, alternativ, si a fost evident ca faina din comert imi face rau.

Inca o data, va multumesc pentru ca acordati atentie calitatii!

Cu stima,

Iulia Marascu

Brasov


   Multumesc!

Painea de la Claudia ne este deja cunoscuta prin intermediul Nod Verde. Pe cat de cunoscuta, pe atat de indragita 😉
Am facut deja comanda pe site si am impartit faina si malai la toate vecinele :)) Aveam nevoie de produse cat mai repede, dar pachetul a ajuns mai repede decat as fi ajuns eu sa o cumpar de undeva :)) Multumim tare fain. Cum se termina stocul pe palier, revenim cu o comanda.
Spor la macinat si o saptamana usoara sa aveti!

Louana David

Cluj


     De ce este painea asta cu suflet, asa cum bine o numesc eu, asa de buna?! Pentru ca ceva se intampla, atragi niste energii, niste oameni cu acelasi suflet mare, planetele se aliniaza altfel parca doar pentru tine. Trebuie sa mentionez acesti oameni si evenimente care m-au influentat pe mine profund in activitatea de brutarita: am inceput cu site-ul Codru de paine a lui Codruta Popa, care efectiv prin fiecare poveste scrisa acolo mi-a transmis viral microbul painii artizanale, o bijuterie acest site; mai apoi am descoperit site-ul moara cu pietre al unui om minunat Adrian Vlad, caruia ii multumesc pentru o asa ideea geniala, cand astazi totul este tehnologizat, dansul s-a gandit sa se dea un pas inapoi si sa reinventeze moara de altadata si sa vina in atentia celor care vor o paine adevarata cu faina lui sanatoasa si nu in cele din urma, deocamdata, minunata brutarita Claudia Crisan care detine Brutaria Claudia din Cluj, pentru intalnirea atat de bogata in arome, veselie si informatii mai mult decat utile pentru mine. Va multumesc dragilor, la fel cum le multumesc si celor care ma solicita! 😘😘😘

V-ați urcat in trenul potrivit si foarte bine ați făcut, ca ați readus la viață morăritul din trecut si ne putem bucura si noi cei care suntem pasionați de o pâine buna sa beneficiem de o faina buna! Felicitări pentru reușită!

Drutu Dinuta

Brasov


   Wow…Spelta (altus), paine 100% spelta si maia…nu am gustat paine cu spelta pana astazi, dar este magnifica, nu as da-o pentru nimic in lume…d-le Adrian Vlad sunteti minunat, Doamne ajuta sa reusim sa schimbam, noi si toti cei care prepara paine cu maia, mentalitati si sa inceapa oamenii sa manance, in numar cat mai mare, paine romaneasca adevarata, prin eforturi comune cine stie 

Mama si fica

Brasov


Si eu pot sa va spun ca faina este extraordinar de buna. Turtele pe care le facem cu faina T80 in amestec cu cea integrala au un gust de nedescris…. Trebuie incercat!!! Pana sa cumpar aceasta faina, nu m-am gandit ca ea poate da gustul preparatului…. Fie ca este paine, turta, gogosi sau orice altceva..

Violeta Fiscuci


  Painea de ieri. Am testat 67% faina T80 (o faina puternica – proteina 14,3) si 33% faina spelta 650 – ambele de la Moara cu Pietre. Maiaua am hranit-o de cateva ori cu T80 inainte de a o folosi la paine si incepand cu a doua hranire, a fost mereu cu volumul triplat. Mi-a placut foarte mult mirosul maielei – dulceag, aromat!

Ana A. Negru


   Buna seara, am ajuns in sfarsit la Obor sa achizitionez faina de la dumneavoastra. Azi am mancat o paine adevarata facuta in casa, chiar daca sunt „incepator”… Va felicit pentru calitate!
Pe lista mea de cumparaturi nu va mai exista „paine”.
O seara buna,
Cristian.


   Nici nu am cuvinte sa descriu mirosul painii integrale, nu pot sa explic finetea, delicatetea si usurinta cu care lucram cu faina de la Moara cu Pietre. Am ramas fara materie prima cateva zile si am cumparat din hypermarket, a fost un dezastru: foetaj compromis, croissante prabusite, paine cu gust si miros de carton.
Moara cu Pietre are ceea ne trebuie noua si suntem tare mandrii sa va avem colaboratori.

Artisan Bakery


  Faina este minunata , painea miroase a paine adevarata, Cand fac livrarile, in masina miroase demential .
Multumim 👏🌾🍀🌈

Baillius Camelia 


 Stimate domn, pot confirma că dvs. cu pasiunea pentru ceea ce faceți acum si produsele dvs. schimbați destine. De când am descoperit făina dvs. a încolțit in mintea mea, si asta doar datorita dvs. ideea unei brutării. De asemenea si eu pot confirma, ca in meseria mea de contabilă, sau acum, fosta contabila, aprecieri pt ceea ce făceam au fost puține sau inexistente. Mulțumirea pe care o vad, o simt si mi-o transmit cei care-mi consuma painea cu faina dvs. este făra egal. Va mulțumesc ca existați si va respect pt munca depusa.

Link facebook

3 raspunsuri
  1. Iulia
    Iulia says:

    De departe cea mai buna faina! Painea iese minunata! Si prajiturile, pizza, orice aluat. Ma bucur mult ca am descoperit-o.
    Multumesc inzecit!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *